Тази сутрин във Варна двама неизвестни нападатели нарязаха електротехник на спирка “Студентска”

Варна осъмна с кръвопролитие, след като електротехник бе нарязан от двама неизвестни нападатели на спирка “Студентска”, намираща се на булевард “Княз Борис III” до вилната зона “Траката”, съобщи извънредната новина агенция “Блиц”.

Свидетели разказват, че елтехникът е нарязан жестоко по лицето и ръцете, опитвайки да предпази по някакъв начин тялото си от хладното оръжие. Името на жертвата е Данчо, споделят комшиите, които го определят като добър и кротък човечец. Никой не може да повярва какво се е случило.lineika

Данчо започнал да бяга и да вика с пълно гърло “Помощ! Помощ!”, отправяйки се към близката ветеринарна лечебница. Ветеринарят и съпругата му също виждат какво става, но са в пестеливи в описанието на случилото се.

Съседите разказват, че снощи около къщата на електротехника са се навъртали двама мъже с черно и с бяло яке, като и сутринта единият от нападателите е облечен така, по което се съди, че са същите лица от вечерта.

Извикана е линейка на спешния тел. 112 и Данчо е откаран по спешност в болница “Света Анна”, където лекарите да го стабилизират.

Пред полицията елтехникът дава показания, че не познава хората, които са го нападнали.

И в момента има още кръв на спирката във Варна, където се разиграва кървавата драма.

Източник:razkritia.com