Николета сама уведомила Валери Божинов за забежката си с Ники Михайлов, разкри Венета Райкова в предаването си „Горещо”.

Николета разкъсала сърцето на Валери с тежкото си признание: Бях с Ники Михайлов, да, спя с него! Това разкритие направи Венета Райкова в предаването си „Горещо”.

Всъщност Kliuki.net отдавна съобщи, че Николета изневерява на Валери с Ники, но мнозина се съмняваха, че плейметката ще се натресе точно на него. Та той преди време я нарече трабант!

Да, въпреки това Николета през всички тези месеци е имала тръпка към бившия си, а освен това постоянно изяждала душата на Валери и му натяквала, че ще се върне в обятията на вратаря.nik

Явно е била изключително доволна от факта, че Алисия и Ники скъсаха. А според запознати, причината е тъкмо тази, Ники наранил Алисия с Николета и тя веднага сложила край. Венета Райкова изглежда не успя да се докопа до интервю със силиконката, но за сметка на това извади кирливите ризи на семейство Божинови.

„Маските паднаха” е новата рубрика в „Горещо”, която не остави никакви съмнения – влюбените и с перфектната връзка Николета и Валерипърво не са заедно, а второ май моделката само е харчила парите му, надали го е обичала въобще…

В първото издание на шоуто за сезона стана ясно, че Николета разполагала с бюджет от поне 50 бона на месец, с които се глезила по процедури, купувала си дрешки и прахосвала по ресторанти с приятелки.

Щедрият Валери я заведе и на почивка на Сейшелите, където двамата са пръснали над 35 хиляди лева. И това само дни преди да се разрази див скандал между тях и Валери да напусне Николета завинаги. Венета Райкова разказа цялата хронология на събитията, които бяха повече от очевидни, въпреки желанието на пловдивчанката всичко да се потули и отново да се събере с мъжа си.

В крайна сметка виновна си е само Николета, след като е изпълнила заканите си и наистина е легнала с Ники Михайлов, наранявайки жестоко съпруга си Валери!

Източник:kliuki.net