djip

Дълг в размер на космическите 800 хиляди лева едва не отне живота на 37-годишния Веселин Мирчев, известен като Весо Фъша. Огромната сума е била натрупана от дългове, които набелязаният мъж профукал на комар и други различни хазартни игри. Именно заради това незвестни лица заложили под джипа му, марка Сузуки Витара, взривно устройство с около килограм тротил. Адската машина е имала една единствена цел – да убие шофьора.

Като по чудо Мирчев се е отървал жив, макар и с множество наранявания и парче от колата си, забито в белия дроб. Самият джип се е стопил до неузнаваемост от взрива. Макар да отрича да дължи такава голяма сума, Весо Фъша в момента е обект на разследване от органите на реда. Целта на униформените е да открият от кого точно мъжът е вземал сумите, които е проигравал на комар. Голяма част от тях най-вероятно са богаташи с тъмно минало от столицата, където Мирчев е живял до преди година и половина, разкриват източници на БЛИЦ.

Полицаите са категорични, че най-вероятно някой е успял да предупреди жертвата по телефона за готвеното срещу него покушение. Това е и единствената причина Фъша да е все още жив. Специалисти са категорични, че няма как човек да оцелее в по

добен адски взрив, способен да стопи напълно цял джип. Заради това разследващите са убедени, че Фъша е скочил в движение след като е бил предупреден по телефона.

източник: razkritia.com