Камерите на маратона са запечатали тъмнокос мъж в момента, в който поставя втората бомба.

Разследващите терористичния акт в Бостън разполагат със снимки на вероятния заподозрян, отговорен за атентата. Нови записи от камерите, намиращи се на мястото на трагедията, показват мъж, облечен в тъмни дрехи, който поставя плика с втората бомба до пощенска кутия, научи Daily Mail. Както стана ясно, полицията има всички основания да предполага, че второто взривно устройство е била разположена именно в оранжево-сивата чанта, която се вижда на кадрите точно преди да избухне вторият взрив.atentator

Новите кадри дават на разследващите точно това, от което се нуждаят – кадри с човека, който бърза да остави на улицата увития пакет и по най-бързия начин да напусне мястото.

Припомняме ви, че в първите часове след терористичния акт на маратона в Бостън, който отне два човешки живота и прати над 180 души в болница, медиите разпространиха, че вече има задържан за ужасното деяние. По-късно от Белия Дом излязоха с официално изявление, в което това твърдение се отрича. CNN, медията, която първа разпространи новината за ареста, също се присъедини, извинявайки се, че са получили погрешна информация и в действителност все още няма задържан за атентата.

Източник:razkritia.com