Семейството на зверски заклания Лий Ригби чуло новината по телевизията.

Близките на обезглавения насред лондонска улица войник Лий Ригби са в пълен шок след случилото се с него. Майка му, доведеният му баща и съпругата му дадоха емоционална пресконференция, на която разказаха какъв човек е бил той. Близките на зверски заклания войник не успяха да сдържат сълзите си, докато говореха за него, видяха от БЛИЦ.

Съпругата му Ребека, която е и майка на двегодишния му син Джак, разказа, че го очаквали да се прибере вкъщи от казармите в Лондон през уикенда. Госпожа Ригби на няколко пъти избухва в неистови ридания, споделяйки, че не е очаквала, че ще загуби съпруга си по толкова нелеп начин и то във Великобритания.v

“Мислиш, че тук си в безопасност,” каза Ребека. Доведеният му баща Иън Ригби добави, че всички много се притеснявали за живота на Лий, докато бил на мисия в Афганистан. “Не сме очаквали такова нещо да се случи пред прага ни”, добави съсипаният мъж.

Семейството на Лий научило от телевизията за трагедията с техния близък. В началото не били сигурни, че става въпрос за него и веднага се опитали няколко пъти да го потърсят по телефона, тъй като знаели, че се намира в същия квартал, но безуспешно. Към полунощ вече нямало съмнение, че жертвата е именно Лий Ригби.

Източник:razkritia.com