niki

„Тати и пати” присъстваха на специално светско събитие, в което Мистър „Стани богат” получи специална награда

Ники Кънчев показа на всички най-голямото си постижение!

Един от най-любимите водещи беше придружен от една много симпатична и елегантна млада дама на снощната церемония „Мъж на годината”. Журналистът доведе сладката си малка дъщеричка. Госпожицата успя да види как баща й получава специалния приз „Глас на годината”.

„Тати и пати” както сами галено се определят Ники и Мари-София бяха наистина впечатляваща двойка. Той – малко „неглиже”, без традиционния строг костюм, а с велурено сако и тениска. Тя пък –истинска елегантна принцеса с черна официална рокличка и лачени червени обувки.

Дали от суеверие или най-обикновена скромност, Ники Кънчев бяга като дявол от тамян щом стане въпрос да повдигне завесата над личния си живот. Знае се само, че от дълги години е с милата си Даниела. Двамата водиха дългогодишна битка да станат родители.

Мечтата им се сбъдна – макар и недоносени, се сдобиха с две малки красавици. Уви! Пълното им щастие не продължи дълго, защото едно от бебенцата издъхна.

Мари-София обаче е добре и по всичко личи, че е прекрасна и нескончаем повод за гордост на татко си. Той е споделял, че може да се връща съсипан от работа, но щом на вратата го посрещне нейното усмихнато личице, забравя за всичко!

източник: kliuki.bg