Снимките на култовия български сериал „Под прикритие“ започнаха преди седмица. Тази седмица те продължават ударно в Св. Влас и Бургас.

За краткото време от започването на снимките до днес не е имало и един почивен от екшън ден. 150 човека екип, 25 автомобила за каскади, моторници, кросови мотори, 100 статисти над 10 каскадьори начело с координатора на каскадите Калоян Воденичаров – Калата се грижат за взривоопасния екшън всеки ден.

Каскадиkadri

Каскади с по-няколко коли, затваряне на цялата централна част на Влас, взривове и катастрофи, престрелки, преследвания по суша и вода са само малка част от това, което ще видим в четвърти сезон на Под прикритие.

В опасните каскади се включиха и някои от актьорите, Михаил Билалов – Джаро сам шофира в преследванията с автомобили и също така изпълнява доста от трудните и опасни екшън сцени в сериала.

За да бъдат представени по възможно най-добрия начин на зрителите, всички екшън сцени са заснети с шест камери, между които такава от хеликоптер, една, която снима на каданс, камера от вода и разбира се, много камери, монтирани по коли и мотори.

Актьори

След пристигането на Мишо Билалов, Захари Бахаров, Ивайло Захариев, Мариан Вълев и Кирил Ефремов на морето, към колегите си тази седмица се присъединиха и Миленита, Йосиф Шамли, Пламен Манасиев, Любен Кънев, Владимир Пенев, както и много от новите лица в сериала, между които и мистериозната Ния Туджарова.

Снимките на сериала продължават и тази седмица на Черноморието, тук ще бъдат заснети три епизода от сериала, режисьор на първата е продуцентът Димитър Митовски, а другите две са режисирани от Зоран Петровски, който се доказа като режисьор на няколко сезона от сезон 3 на сериала.

Източник:inews.bg