adele

Адел излезе на разходка в Бевърли Хилс с малкия си син, който вече е на два месеца.

24-годишната Адел триумфира на Златния глобус с поредната си награда за най-добър саундтрак (Skyfall) и сега се радва на прекрасни минути с бебето. Любопитното е, че също като Бионсе и тя не иска никой да го снима и да тиражира фотографиите. Нито Адел, нито таткото – приятелят й Саймън Конецки, са съобщавали как точно се казва малкото момченце. Очевидно подготвена за любопитството на папараците, Адел извела мъника, увит като пашкул в шарено одеалце, а самата тя се носела в удобно плетено манто, клин и трикотажна туника.

 

Талантът на Адел хвърля публика и специалисти във възторг, но критиците й не спират да я огорчават със забележки за килограмите. Дори корифеят Карл Лагерфелд си позволи публично да я нарече “тлъста”, а сетне се чудеше как да й се извини. Адел очевидно си е изработила модул за реагиране в подобни случаи и вече заяви, че ще се заеме с диети само ако това го налага здравето й или има проблеми в сек*а. Забележката на някаква дама обаче, че бебето й сигурно е със свръхтегло и може би не се развива правилно, бяха я огорчили много сериозно.
Майчинството на Адел се оказа миналата година голяма изненада за света, припомнят от woman.ru. Именно поради особеностите на фигурата си певицата успя да укрива дълго време своето състояние, след което хвърли бомба с лично съобщение по въпроса в мрежата. Засега тя и Саймън не смятат да се женят, но Адел е обещала да му роди трима сина, преди да стане на 30 години.

източник: kliuki.bg