Куката с белези от нож по лицето и куршум в тялото!

„Ще го видите от плът и кръв в неделя, когато ще полеем финала на третия сезон на „Под прикритие”. Ще има белези от нож по лицето и дупки от куршуми по тялото”. Така продуцентите на хитовия сериал коментираха с насмешка появилите се слухове, че Мариан Вълев – Куката е бил пребит в столично заведение. От екипа категорично отрекоха актьорът да се е забърквал в каквито и да било скандали и с усмивка обявиха, че не пиянско меле, а ново предаване е причината за мистериозното изчезване на Куката.kukata

Оказва се, че Мариан Вълев е доста зает покрай новото си предаване, което започва през пролетта, пише „Блиц”, позовавайки се на „Монитор”. Продуценти ще бъдат Димитър Митовски и Димитър Гочев, но все още не е ясно по коя телевизия ще се излъчва.

В последните няколко дни любимецът на цяла България изчезна мистериозно, изтривайки профила си във Facebook. Куката не отговаряше и на телефонните обаждания на журналисти, което и стана причина за появата на куп предположения, включително и че е преживял неприятен инцидент. Самият Мариан Вълев винаги е признавал, че славата не му тежи, по простата причина, че се занимава с нещото, което го прави щастлив. „Хич не ме натоварва целият шум, от който съм заобиколен. Човек си има призвание в живота и като го открие навреме, е страхотен късметлия”, заяви неотдавна Куката.

Източник:lubopitno.org