Шоуменът затри Нели Петкова окончателно.

Слави Трифонов окончателно затри Нели Петкова . Дългия смени вокалите на певицата в песента „Няма такава държава“ с тези на Цветелина Грахич. Доскоро песента звучеше в стария вариант. Но само от няколко дни вместо Нели, феновете чуват гласа на Цветелина.

С жеста си Дългия показа, че не прощава на тези, които го изоставят. И окончателно опроверга твърденията на Петкова, че са се разделили с приятелски отношения. Певицата напусна преди повече от година екипа на Дългия. И оттогава не се чува почти нищо за нея.

slavi i neli

 

Не е тайна, че Слави се изявява като истински диктатор в шоуто си и не прощава на тези, които го изоставят. Същото се случи и с Нели Петкова, която изпита на гърба си гнева на Дългия, пишат от hotarena.net.
Според запознати презаписът на парчето е станал още миналата година. Трифонов без много да му мисли сменил вокалите на Петкова, с тези на Цветелина Грахич. Така Слави тотално отсвири Петкова и показа, че за него тя е персона нон грата.И макар блондинката да твърдеше, че са се разделили Слави показа, че на никого не прощава. Години преди това подобен удар понесе и бившата му приятелка Алекс Раева, с която Слави и до днес не си говори.

Източник:kliuki.net