zlatka2-300x186

Черната Златка се настани в студиото и сбъдна най-голямата си мечта

Докато всички се чудят кога Черната Златка ще вдига сватба, тя ни определено успя да ни изненада.

Плейметката вече окончателно се намърда в студиото на Нова телевизия и прави компания на водещия в „Здравей България”. „Пацо няма да е сам – сега и Златка ще се излага в ефир!”, коментират усърдно в мрежата.

Kluki.net забеляза, че хубавата силиконка не се свени така пред камерите, както Панайот и подобни обвинения май не са толкова съществени. Е, няма как да се отрече, че влюбената екс участничка в „Биг Брадър” си говори с типичния си диалект и явно това няма да се промени в близко време. Златка и симпатичният й партньор обсъждаха току-що свършилите реклами и предаването „Сделка или не”, когато бургазлийката мощно се изцепи: „Много си алчен, сИгааа!”.

Тези неща ги считайте за нормални от днес нататък, защото по всичко личи, че всеки втори може да се уреди с място в телевизията.

На Златка това й беше най-голямата мечта и ето че тази година всичко, което иска, й се сбъдва. Съвсем скоро по всяка вероятност ще я видим и като булка, защото жененият Миро скъса със съпругата си заради нея и сега уж щял да се врече във вярност на брюнетката.

Дотогава ние пък имахме възможност да я гледаме как нищи модните тенденции в роклите за младоженки и разбрахме, че Златето очаква с трепет този вълнуващ момент в живота си.

източник: kliuki.net