Дългия бил влюбен във Венета и сега!

Амбициозната Мисис България- Венета Харизанова, не спира да досажда на Слави Трифонов, пишат от slava.bg. Откакто Венета беше жури в шоу за красиви дами, тя не е спряла да изисква Дългия да й помага. Припомняме, че Слави и Харизанова имаха любовна увертюра преди време, но сега се твърди, че Трифонов все още пази чувствата си към красавицата.

В момента Харизанова иска да става актриса, а Дългия й бутнал едно рамо. Това е доста подозрително, като се има в предвид, че уж връзката им е минало, пък и Слави има своята Мартина. Твърди се, че Харизанова е учила в САЩ актьорско майсторство при Ал Пачино, но в България никой не я иска.

s i v

За това Дългия гледа да я набута в някой нов български сериал като използва връзките си.

Дали това е единствената причина се питат хората? Всички са наясно, че Слави няма благ характер и ако нещо не му харесва го премахва от пътя си. Дългия може да помогне на всеки друг млад актьор, но избра Венета.

 

Навярно чувствата на Слави не са си отишли и той гледа да го показва по този начин. Какво толкова, след като Венета се възползва от неговите услуги и стане актриса?

Източник: mister.bg