Зрителите вече броят дните до финалния епизод, а какво ще стане между героите уж е тайна .

Някои толкова не издържат на напрежението, че вече търсят всевъзможни начини да шокират останалите със своите предположения за развръзката в „Под прикритие”.

Kliuki.net се натъкна на информация, за която се твърди, че е от кухнята на снимачния екип. Поначало първо изтече версията, че Джаро ще загине в мафиотската борба, но мнозина не вярват в нея, защото това според тях слага едва ли не окончателнpod prikritieо точка на крими сагата. От друга страна, защо пък подземната война да не продължи на друг фронт и с нови лица?!

После обаче, както вече писахме, стана ясно, че Иво Андонов също няма да бъде пощаден, което не изключваше и горната възможност. В крайна сметка изглежда, че сценарият ще включва всичко това.

Жалко за феновете на Джаро и за тези на Иво, защото запознати са убедени, че босовете ще намерят смъртта си и никой от тях няма да оцелее. „Куката ще убие Иво, а Близнака Джаро. Това е финалът!”, пишат добре осведомени в социалната мрежа. Дали може да им се вярва на думите, ще разберем едва в неделя, когато ще станем свидетели на фаталните сцени в последния 12-ти епизод.

Междувременно беше разкрито и какви ще са отношенията между Куката и Мартин, след като той научи, че аверчето му е ченге. Куката така и не отлита за Испания и с Близнака се съюзяват отново с Иво, за да размажат за назидание Марто. За част от този сюжет подсказва и самият трейлър на серията, която цяла България очаква с нетърпение.

Източник:kliuki.net