В последните години Николета Лозанова упорито се опитва да си изгради имидж на сериозна майка и съпруга. Плеймейтката отчаяно се мъчи да убеди хората, че е отговорна жена, която се интересува единствено от семейството си и не държи да бъде в светлините на прожекторите на всяка цена. Е да, обаче предвид бурното минало на звездата, тези й напъни са по-скоро напразни.nikito be

В онлайн пространството постоянно се появяват нови и нови снимки на Николета от преди години, когато девойчето от Пловдив беше единствено изрусена ученичка, драпаща отчаяно да се намърда в светския живот. От кадрите, които от Kliuki.net успяхме да намерим, ясно се вижда, че Лозанова е готова на абсолютно всичко, за да постигне целта си.

На една от снимките русата тийнейджърка Николета позира предизвикателно по сутиен, налапа пръста си в опит да изглежда съблазнителна. Другият фотос обаче обра точките. На него бъдещата звезда и “модна икона” е заела повече от непристойна поза, буквално яхвайки Георги Неделчев – тогавашния издател на мъжкото списание FHM. Крайно изрязаните гащички и нелепа горна дреха оставяме без коментар.

“Ясно как се става корица на “престижните” мъжки списания. По заслуги, ама креватни”, подсмихват се онлайн потребителите.

Източник:kliuki.net