„Какви са тия бодигардове, дето оставиха да пребият момчето ни? Все по главата го ритаха с шутове. Цял свят видя какво става, не само България! Страх ни е да не го ликвидират сега. А беше кротко момче, такова нещо от него не сме очаквали. Цяла нощ не сме спали, новините гледаме от канал на канал” – коментират пред „Уикенд” чичото на Октай Енимехмедов – Шефкет и леля му Зекие от с. Прилеп.Те разказват, че родителите на Енимехмедов се изселили в Бургас преди повече от 20 години.

1359051972Oktai11300x218

„Явно за пари го е направил. Младо момче, ще вземе някой лев, а после ще го оправдаят. Всичко е предварително подготвено. Това е пълна заблуда, абсурд! Ако не е било така, НСО какво е правела? Ако някой иска да гръмне Ахмед Доган на трибуната, ще го направи за секунди” – споделя пред изданието Стефан Еленков от селото, който се кълне, че познава братята от малки.
Като ученик Октай Енимехмедов бил харесван от момичетата, които го намирали за бунтар и як мъжкар. Въпреки това нямал постоянно гадже. Излишната тийнейджърска енергия насочвал към бокса и всеки ден навестявал спортната зала – спомнят си роднините му

източник: razkritia.com