Мишо Шамара направи поредната сензация на протестите в София, както го направи миналата неделя с компанията си

Днес Мишо Шамара, или както е известен вече като Биг Ша, заяви пред журналистите по телефона, че протестира в София, тъй като именно там са институциите и едни от най-големите врагове, сред които на първо мястото несъмнено е премиерът в оставка Бойко Борисов.

misho-shamara

По думите на Шамара той и компанията му приятели са раздали в различни градове на България над 1500 тениски със скандалните шампи, с които бяха излязли на протестите в София миналата неделя. На тях рапърът е поръчал да изпишат: “ЗАТВОР ЗА МУТРО ОЛИГАРХА БОРИСОВ”.

“Любовта” между Биг Ша и Бойко Борисов е всеизвестна. Изпълнителят имаше възможност и аудитория да се изкаже отново за взаимоотношенията си с министър-председателя в оставка, когато бе в предаването на Сашо Диков. Там Мишо Шамара заяви, че лекарите са забранили на Бойко Борисов да гледа каквито и да е било негови изяви, защото отново ще си вдигне кръвното до небесата и здравословното му състояние ще се влоши. Водещият скастри госта си, че никак не е добре да се бъзика с болестта на някого, макар и да не се обичат.

източник: razkritia.com