Пламен Градев написа мило послание към бъдещия бивш премиер, което обиколи като пожар Фейсбук.

Първата хипертонична криза на Бойко Борисов събуди притеснение в поддръжниците му, но и чувството за хумор в по-голямата част на електората и то без грам злоба (в повечето случаи!!!). Такъв е и случая с Пламен Градев, който писа писмо на премиера в оставка.

Посланието му още веднъж доказа, че Фейсбук е най-могъщата медия. За нула време писмото обиколи като пожар потребителите на социалната мрежа, разказват от chudesa.net.

Бойко излезе от правителствена болница, след това пак беше приет по спешност. Кръвното му играе така, както емоциите на хората по улицата. Писмото на Пламен е все така актуално, защото обобщава отношението на повечето граждани – хем му желаят искрено да оздравее, хем да теглят по една благословия към здравната ни система. Все пак за Бойко ще се погрижат най-добрите от най-добрите лекари, но за останалите 7 000 000 българи?!

Не пропускайте съдържанието на писмото:

„Писмо до Борисов за хипертоничната му криза

28 Февруари 2013

Plamen Gradev, ФейсбукBoiko-Borisov-23_12_2012-HTB_2

За разликите между обикновения болен и премиера

Г-н Борисов, много съжалявам, че не сте в добро здравословно състояние. Най-искрено Ви желая скорошно оздравяване!
Може би ще Ви успокои факта, че почти 90% от нашите родители са с високо кръвно и периодично получават хипертонична криза. Така, че не сте сам в нещастието. Разбираме Ви!
… Също може би ще Ви успокои факта, че когато един обикновен човек в България получи хипертонична криза той трябва:
1. Да отиде до своето ДЖ. П.; (Дали знаете какво е джипи?)
2. Да почака там около час-два, защото има други 10-тина човека преди него;
3. Да си вземе направление за кардиолог. Тука обаче зависи кое число на месеца е. Принципно Ви съветвам да се постараете да получавате хипертонична криза в началото на месеца защото тогава шансът да получите направление е по-голям. Ако получите хипертонична криза в края на месеца направление обикновено няма.
4. Сега е време с това направление да си запишете час за преглед. Отивате при най-близкия кардиолог и опаааа… изненада. Първият възможен час е за след около 40-45 дни. Тук е хубаво да Ви обърна внимание на това, че направлението, което хипотетично сте взели преди малко важи 1 месец. т.е. след 40-45 дни, за когато имате час за преглед, няма да имате направление.

И всичко това е валидно само при условие, че в града, в който живеете, има болница. Ако няма, за да отидете при своето джипи, когато имате хипиертонична криза, трябва да пътувате до най-близкия съседен град, в който има болница. Ами ако няма кой да Ви закара с автомобил?
После, след като имате поставена диагноза, процедурата с джипито се повтаря всеки месец , за да си заверите рецептурната книжка. Ноо….. за това ще Ви разкажа друг път.
Знам, … знам, че за всичко това са виновни Станишев и Доган и затова не Ви упреквам. Желая Ви бързо възстановяване.”
От:Надежда Димитрова

Източник:razkritia.com