Преди доста години нестинарът Ивайло Аянски ходил при Баба Ванга. Пред къщата й имало много хора, но тя излязла и казала да влезе Ивайло, без той предварително да е имал уговорка с нея.

Баба Ванга са засмяла и попитала Ивайло Аянски как така може да играе върху жаравата, а той й отговорил както тя може да вижда мъртвите. Тогава Баба Ванга се разсмяла още повече и отвърнала, така като и Ивайло го прави.

wanga

Баба Ванга обяснила, че духовете на мъртвите са навсякъде около нас живите. Хората в далечното минало (Атлантида) са притежавали способност да прескачат през времето – да се връщат в Отвъдното не само по време на сън.

Заради проявените негативни емоции като завист, злоба, желание за доминиране над света, Господ ги наказал не само с физически страдания, но и с  душевни. Не им позволявал повече да виждат своите починали близки, които са извън физическото тяло. А това е едно най – страшните страдания и най – голяма мъка, защото няма човек, който да не е загубил близки хора.

Това е и една от целите на новата духовна ера!  Ако хората станат добри, ако се отрекат от алчността, злобата и завистта, отново ще им се отвори духовното око и онова, което медиуми и ясновидци виждат, ще могат да го правят всички.

Защото, след физическата смърт човек продължава да живее, но на  по-различно ниво на съзнание.

 

 Източник:chudesa.net