В същински ад се е превърнал животът на “интернет-екзекутора” на голата и пияна варненка Люба след заснемането на скандалното видео с нея, което разтърси цяла България, научи ексклузивно „ШОУ“.Проблемите не спират да следват 24-годишния Мариян Котев, който, още след като разпространи бруталния клип с пияната и правеща стриптийз в несвяст Люба, бе остро нападнат в социалната мрежа. Шокиращите кадри от вакханалията във варненската дискотека взривиха интернет, а после и всички други медии. Накрая народният гняв се изсипа върху основния виновник, за това, че видеото с излагациите на Люба и гаврите с нея от страна на клиенти на заведението обиколиха Мрежата по света и у нас. Тогава единствено „ШОУ” успя да открие станалата по неволя “порнозвезда” Люба и да разговаря с нея, както и човекът, снимал неадекватната блондинка. Мариян Котев, чийто телефон запечатал гнусните сцени във варненската дискотека „Авеню”, бе яростно нападнат от потребителите на Фейсбук и срещу него се изсипаха безброй заплахи. Той споделя, че е бил наясно, че

все някой ще му го върне

по някакъв начин за това, че разпространи кадрите с Люба, която бе заливана с кола и бира от подпийнали сеирджии. „Голяма грешка беше, че качих видеото в профила си във Фейсбук, защото там имам към 5000 приятели и още около 1000 души се бяха абонирали за мен! marianСамо за няколко часа имаше 12 000 споделяния! Беше ясно, че след като се разбере, че аз съм снимал, ще ми се търси сметка…”, описва постфактум ситуацията Мариян.
Единствено пред „ШОУ” варненският гларус разкри, че е силно притеснен за сигурността си и се опасява от вендета. „Знаех си, че този клип ще ми навлече само неприятности, но не съм предполагал, че ще се стигне чак дотам – да ме вкарат в схемата, в която се оказах!”, вайка се пред наш репортер варненският прецакан тарикат. И добавя, че десетките адресирани „любезности” до него от типа на: „Боклук”, „Пе***аст!”, „Глупак! Внимавай, ще те пребием! Ще те натрошим!”, „Ще те съблека чисто гол, ако те видя!”, му се виждат като детска закачка в сравнение с бруталния номер, който му спретнали.

И Мариян намерил майстора си не в лицето на някой здравеняк – близък или приятел на орезилената Люба, а в това на невинно русо девойче. „Такава конспирация ми спретнаха, че още не мога да се осъзная и не знам как да реагирам! Хванах се в капана на едно момиче, което ме намери чрез скайп,

а после ме вкара в голяма беля”

разказва Мариян Котев.

Преди десетина дни варненецът, чийто профил във Фейсбук вече е закрит, получил на скайпа си заявка за приятелство от страна на ефектна блондинка. Мадамата го заговорила нежно, а от профила й грейнала ослепителна снимка на убийствено русо момиче. „Заговори ми – как съм що съм. Аз я питах откъде ме е намерила, а тя ми каза, че научила за мен от скандала с тая Люба и ме намерила по скайпа. Това не е трудно, `щото нали се сещаш, че с моето име и фамилия – само двама сме такива”, обяснява Мариян Котев. Двамата с русокоската започнали да си подмятат закачливи писания, като мадамата, която се представила с името Мая, била особено настъпателна в атаките си към скандалния варненец. „Тя почна по едно време: много си хубав, много си готин…. Това, викам си – добре. Ама по едно време започна да ме разпитва за Люба и аз й викам: „По този въпрос не ме занимавай! Казвай конкретно за какво се свързваш с мен!”. И тя ми вика: „Ами много ме кефиш и искам да се видим”. Викам – хубаво… Ама само по снимки не им се връзвам аз и за това й казах да си пусне камерата. И вече, като я видях и на камерата, че е същата – веднага клъвнах! И гъ*а ми се отвори!… Мъжка му работа…”, разказва още 24-годишният плейбой.

С ефектното блонди, по чиито думи се оказало, че са набори, си разменили телефонните номера, като Мариян изобщо не заподозрял сценарий в охотата, с която му се пускала мистериозната Мая. Те си писали в продължение на час – час и нещо, в който Котев разбрал, че тя е родом от Пловдив, но е студентка във Варна. След като си поговорили и Мариян вече изплезил езика пред фамозната блондинка, се разбрали да се чуят на следващия ден. Чукнали си среща, като условията диктувало момичето. Наеженият плейбой моментално налапал въдицата на разтропаната мадама и безропотно следвал начертания от нея сценарий. По думите на скандалния варненец, Мая му казала, че ще го чака в стая в хотел „Палас”. Натопорченият псевдотарикат минал през магазина, купил вино и се отправил към хотела. „Сериозно момиче, си викам, не търси интереса… Отидох аз вечерта там, останахме в стаята и правихме секс по взаимно съгласие. Стоях някъде около час може би и си заминах”, продължава с разказа за еротичните си преживявания Мариян. И добавя, че на следващия ден получил

обаждане от горещата блондинка, което сгромолясало света му

„Постави ми ултиматум. Каза ми, че или ще й дам пари – 10 000 лева, или ще подаде жалба в полицията, че съм я изнасилил! Направо не можах да повярвам какво се случва! Започнах да й говоря, че е сбъркала човека, но тя ми каза, че имала доказателства – била се освидетелствала и щяла да ме съди!”, разкрива прецаканият гларус.

След това обаждане той започнал да си подрежда пъзела и като върнал лентата назад, видял, че поведението на момичето не било толкова невинно, колкото той си мислел преди. „Беше разбрала, че имам пари. Знаеше с какво е занимавам – че държа няколко павилиона за хамбургери, машини за фрешове по плажа и т. н.”, спомня си Мариян. Като започнала да го изнудва, той попитал безкомпромисната русокоска защо точно него е хванала за жертва. „Като я питах защо ми го прави това, тя ми каза, че както аз съм постъпил към Люба – това, че съм се подиграл с нея, така трябва да се гаврят и с мен. „Сега ти ще застанеш на нейно място!”, ми каза. Много мръсно, много подло!”, гневи се варненецът, сдобил се със съмнителна репутация и кофти слава.

Орлин ФИЛИПОВСКИ

Източник: Blitz.bg