Трагедията на Чочо Попйорданов не дава мира на българите! Оказа се, че причината е в  бивш депутат.

Лобното място на Чочо Попйорданов се оказа високо два метра. Достатъчно един възрастен човек да падне,  зверски да се потроши и накрая да умре, писаха в БЛИЦ.

Мястото е опасно, но това става ясно само от една бързо скована табела, както твърдят от в. “ШОУ” сложена след инцидента с Чочо Попйорданов, защото случката  беше активно отразена от медиите. Ако на мястото на големиябългарски актьор беше някой неизвестен човек, нямаше да се обръща такова голямо внимание.

Журналистите от “ШОУ” са направили проучване и се оказало, че вината за трагедията на  Чочо Попйорданов е на бившия депутат Димитър Ламбовски.

4o4o 1

Майката на Чочо Попйорданов д-р Катя Попйорданова е погребана в частен гробищен парк, който се стопанисвал от Бисер Христов и Димитър Ламбовски. Двамата съдружници наскоро се разделили и управител на парка останал само Димитър Ламбовски.

Както твърдят от “ШОУ”, увлечен в амбицията си да запази монопола върху управлението на гробищния парк, Ламбовски загърбил текущите си задължения и така никой не се погрижил да обезопаси това място – убиец.

А архитектът, който е оформил терена на гробищния парк, още преди 5 години бил направил предписание за обезопасяване на това опасно място.

Източник:chudesa.net