Малката кралица на красотата яде само омари и носи рокли за хиляди долари

6-годишно момиченце е на път да се превърне в най-богатото дете в света. Малката Исабела Барет още няма 7 години, но вече има милиони в банковата си сметка. Благодарение на участията си в многобройни конкурси за красота, малката чаровница е сред най-богатите деца в света. Тя има своя линия бижута и живее като истинска кралица.

isabella-barrett

За крехката си възраст Исабела е изключително прагматична. Казва, че й харесва сама да си е шеф, а също така и да бъде суперзвезда. “Защо да не харесвам, че съм милионерка?“, пита малката чаровница, пише “Блиц”.

Майка й Сузана разказва, че освен успехите си малката проявява изключително разглезен вкус. Не яде хамбургери и пържени картофи, а само омари и филе миньон. „Веднъж си поръча храна за 2200 долара. Знам, че е помпозно, но е и забавно и е част от нейната личност”, смее се Сузана.

По думите й Исабела не е разглезено дете – звезда като Бритни Спиърс, но въпреки това, не може да се откаже от скъпите си навици. Малката харчи стотици хиляди и за дрехи и иска всяка да бъде ръчно изработена. За нея всяко появяване на сцената е като дебют на Бродуей. Само за последните две години малката е похарчила над 50 000 долара само за дрехи, но родителите й са категорични, че напълно го заслужава.

Източник: kliuki.ws