СДС се присламчи към протестите с предизборен плакат на централата си. „Раковска“ 134 осъмна, опакована като от Кристо, видя човек на БЛИЦ. Хората на Емил Кабаиванов са копирали протестните лозунги от протестиращите по улиците: „Никога повече комунизъм! Станишев и Костов, Кунева и Доган, изЧЕЗвайте”.Плакатът, който вчера бе поставен на централата на СДС на „Раковска” 134 е по наша идея, коментира пред БЛИЦ лидерът на сините Емил Кабаиванов. Плакатът ще остане под надписа „Съюз на демократичните сили“ до изборите, а може и след това. Той изразява отношението ни към тези хора, заради които днес страната е в това положение. sds

Тези хора, които се опитват и сега да ни казват как да решим проблемите си, а те са в дъното на всичко, което сполетя България, каза още Кабаиванов. Не ги искаме. Те нямат какво да кажат, покажат или дадат. Да си ходят, да се махат. Нагли са. Вкараха държавата в колапс, беснее синият лидер.

Вчера от партията на Кабаиванов заявиха, че няма да участват в консултациите на основните политически сили за служебен кабинет. те се подредиха редом до „Атака“, които също отказаха участие с мотив, че медиите не са допуснати до разговорите.

От:Кристина ИВАНОВА

Източник:blitz.bg