Веселин Марешки, който от миналата есен финансира елитния “Локо” (Пд) ще продължи да го прави да края на първенството и се отказва, разкриха близки до аптекарския бос.

“Бяло-черните” прекъснаха серията си от 8 мача без загуба у дома, като паднаха 0:2 от ЦСКА на стадиона си в кв. “Лаута”.

Новината за евентуалното оттегляне на Марешки бе потвърдена и от източник в самия клуб, пожелал анонимност. Самият бос засили подозренията, като не се появи на трибуните, макар обикновено да не пропуска завързаните домакински мачове.mare[ki

Де юре Марешки даже все още не е собственик на “Локо” (Пд), защото сделката по прехвърлянето на акциите на негово име от предишния собственик Коко Динев не е финализирана.

Собственикът на едноименната верига аптеки се нагърби да издържа пловдивския клуб след изрична молба на Бойко Борисов. Миналата седмица Марешки бе обвинен от бившия шеф на феновете на “Локо”, че искал подкрепа на изборите, за да продължи да налива пари в клуба. Бизнесменът отрече, но не е тайна, че в момента не му е до футбол, след като се раздели с коалиционния си партньор Яне Янев.

Източник:24chasa.bg