Полицията съобщава нови следи, които са открили около отвличането на дъщерята на Евелин Банев – Брендо – 12-годишната Лара

Според последната информация, около отвличането на  12-годишната дъщеря на Брендо – Лара, джипът БМВ Х5, с който е извършено похищението, е с крадени номера на автомобил “Мазда”, съобщиха ексклузивно от агенция “Блиц”. По всяка вероятност и джипът също е краден, тъй като в такива случаи, за да заличат веществените доказателства, похитителите подпалват автомобила.brendo

Както от Razkritia.com вече писахме, полицията затвори входно-изходните пунктове на София веднага след като стана ясно за отвличането на 12-годишната Лара. Криминалистите предполагат обаче че скоро БМВ-то ще бъде намерено някъде в покрайнините на столицата, където ще му драснат клечката, поради вече споменатите по-горе причини.

Припомняме, че похищението е извършено рано сутринта и не се знае дали все пак престъпниците не са успели да избягат от София, тъй като от момента на отвличането до подаването на сигнал за случилото се и мобилизирането на полицията има достатъчно време, за да го сторят. Съседката се оказва в близост до къщата в онзи момент, но вижда само как джипът потегля в неизвестна посока.

Сега полицията ще потърси собственика на откраднатите номера на “Мазда”-та, за да го разпитат и да видят дали няма да им разкрие нещо, което да им е от полза за случая с отвличането на дъщерята на Евелин Банев – Брендо.

Източник:razkritia.com