Икономическите проблеми довеждат след себе си и социални, които правят положението в страната критично.

В страната цари безредие, министерствата не изпълняват добре задълженията си, вземат решенията ей така и не се допитват до обикновените хора, които живеят ден за ден. Никой не е доволен от нито едно решение на сегашното правителство, защото с тези решения те дърпат държавата още по-надолу, към дъното.
Така преди дни се пръкна и невероятното увеличение на детските.

romi

Това наистина е нещо ново и много полезно за всички българи, но вместо закона да бъде променен напълно, се променя само част от него. Казва се само, че детските ще бъдат 50 лева, а това кои може да ги получава си остава непроменено. Защо? За да има много ощетени български семейства?! Това не е правилно, а дори и незаконно. Хората са много разочаровани и дори искат да напускат държавата, защото тук нямало живот. Така е, когато в собствената ти държава закони не са с теб, а против теб.

 

С този закон се дават още пари на малцинствата, а нормалните български семейства, които наистина имат нужда от средства да издържат децата си, са на прага на беднотията. България е на българите и когато се мисли закон, той трябва първо да се съобразява с нуждите и потребностите на българското население.

В момента има ниска раждаемост, като голяма част от новородените са от малцинствата. Ромите дори си правят деца, за да стоят на хранилката на държавата, без да се грижат за тях, а като им свършат майчинските ги изоставят в домовете за деца, като междувременно някой пак забременяват, за да се завърти колелото отново.
Източник:razkritia.com