Актьорът Мариан Вълев шашна феновете си с къса прическа и мустак на партито на „Под прикритие”

Мариан Вълев е просто неузнаваем
Актьорът, който в сериала влиза в ролята на най-колоритния герой – Куката, се появи с коренно различна визия от тази, с която сме свикнали да го виждаме всяка неделна вечер. Вълев беше заложил на къса прическа, вместо превърналата се в запазена марка за образа му дълга, прибрана назад с гел коса. Това, което обаче потресе феновете на поредицата, беше странният мустак, който актьорът гордо демонстрираше. Според очевидци в този си вид Вълев е приличал повече на гимназиален даскал, отколкото на всяващ страх мафиот, каквото е амплоато му в поредицата.

t468x_18281

За успокоение на феновете, и по-точно на женската част от тях, актьорът обясни, че новата му визия се дължи на започващите скоро снимки на нов български филм, в който ектранният Росен Гацов ще се снима. Продуцент на новата продукция ще бъде Димитър Митовски, който е продуцент и на „Под прикритие”, а Мариан Вълев издаде, че визията му във филма ще бъде дори още по-различна от сегашната, като най-вероятно ще го видим на екран с бяла коса.
За голяма изненада на присъстващите, актьорът се появи на партито по случай края на сезона, придружен от майката на детето му, с която се твърди, че са разделени. Това подсили слуховете, че с моделката Снежана Макавеева, която в сериала е в ролята на Зорница Попова, са се разделили окончателно. Допълнително потвърждение гостите на партито получиха и от факта, че по време на цялата вечер двамата са правели всичко възможно да стоят на разстояние един от друг.
Припомняме ви, че Мариан и Снежана се загаджиха по време на снимките на третия сезон на сериала и изкараха доста бурна и очевидно кратка връзка, за която се носеха какви ли не слухове. Говореше се, че двамата са си спретнали тройка с приятелка на моделката, както и че Вълев й е изневерявал с танцьорката Даниела Арнаут.

Източник: kliuki.net