Вътрешно Баба Ванга винаги е била оптимист по отношение съдбата и бъдещето на България, макар че и не веднъж е споделяла за бедите, които ни чакат!

Не веднъж Баба Ванга е казвала, че ще дойдат добри години, но ние днес не можем да повярваме, понеже сме затънали в проблеми до шия.

Обаче всичко, което пророчицата Ванга е видяла в бъдещето на страната, е станало. Да не забравяме, че тя напусна физическия ни свят през 1996 г. и онова, което е пророкувала е било видяно 20 – 30 – 40 години по-рано.

Баба Ванга видяла предишния премиер Бойко Борисов. Тя го описала по следния начин. Като физика висок, як, строен и силен мъж. Гологлав. Като човек – честен и почтен. Роден е някъде в селата близо до София. Преди да започне да заема различни постове щял да бъде милиционер.wanga

Баба Ванга заръчала този човек да брани както себе си, така и страната – повече от българите, отколкото от чуждите хора. Но дали тези заръки са стигнали доБойко Борисов, не се знае!

Баба Ванга видяла, че той щял да се радва на голяма народна обич и на обичта на американците.

След него щял да се появи друг мъж от чужбина. Тя го видяла като висок човек, пришълец от някъде. Щял да бъде много добър лидер!

Баба Ванга не веднъж е предупреждавала българите да не се караме помежду си. Да си спомним вече два дни какви злобни нападки хвърчат в 42-ото Народно събрание, точно в унисон със заръките наВанга.

За бъдещето на света Баба Ванга казва, че Земята няма да бъде унищожена. След години няма да се добива нефт и така планетата щяла да си почине. Хората ще могат да летят със специални летателни апарати, които приличали на автобуси и ще могат да ходят по другите светове, но това ще стане едва след 2050 г.

Източник:chudesa.net