Благодарение на извънземните пророчицата знаела толкова за хората

Извънземни са диктували предсказанията на пророчицата Ванга и благодарение на тях е имала толкова много информация за хора и събития – пише „България днес”. Разкритието прави пред изданието естрадната ни звезда Христо Кидиков.
„Чрез някакъв висш разум баба Ванга се свързваше с други цивилизации и паралелни светове. Знам го, защото съм ходил при нея. Вярвам в това, че живеем в някакъв свят, но над него има нещо повече. Âàíãà, îò âòîðàòà êíèãà íà Æåíè ÊîñòàäèíîâàТочно това повече е решило да разполагаме с ограничена информация, а само определени, белязани хора да са във връзка с него” – разкрива Христо Кидиков.Според него такива хора с външна намеса в способностите си са откривателят Исак Нютон и музикалният виртуоз Николо Паганини.

„Разумът е решил да виждаме само определена част от света. Определени хора са дарени с възможността да общуват с висшия разум. Точно те са гениите на човечеството, които познаваме” – убеден е Христо Кидиков. Така той обяснява способностите на Ванга и споделя, че и той самият е имал видения, които са се сбъдвали.

Източник:razkritia.com