Депутатите на Сидеров тотално се самозабравиха след няма и два месеца в задкулисна коалиция с властта

Депутатите на „Атака” тотално загубиха мярка – няма и два месеца, от когато държат „Златната акция” във властта и вече дерибействат на воля!

Със статут на видео хит е записът, в който депутатките на Волен Сидеров разпердушинват репортерката на СКАТ. Двете бойни дами се чувстват сигурни в присъствието на Волен Сидеров, едричкият Деси Чуколов и снажни момчета от охраната.

at

Репортерката от СКАТ и операторът й си получават петте пари, защото си позволяват да притискат народните избраници, а полицаите заемат класическата поза на необходимия идиот. Май служителите на реда искат да избягат по възможно най-бързия начин от заплетената ситуация, да не си цапат ръцете и да изтичат на сянка в най-близкото РПУ…

Още не се знае как и дали ще реагира прокуратурата в конфликта на „Атака” с някогашната й телевизия-майка. Националистите обаче са толкова сигурни в себе си, сякаш някой им е гарантирал вечната собственост на „Златната акция” на държавата!

Дори Десислав Чуколов от висотата си на европеист и на прекрасен майчин език коментира на Фейсбук-страницата си възродената симпатия между Яне Янев и Бойко: „Янев мое ли си го е*е Борисов или не мое?”Дали „мое или не мое” неговият лидер знае поне. От война с бременни журналистки и репортерки, премина в по-тежка категория. Вече препоръча на Сашо Диков да си извади сливиците, за да „обслужва” по-добре бившия премиер…

Източник:razkritia.com