Nikol-Stankulova-6

Никол Станкулова има своя тайна и като всяка звезда не говори за тези пикантни подробности

Интересна мълва се носи във форумите, която разкри истината за името на известната синоптичка Никол Станкулова.

Красавицата явно е искала да потули нещата, но някои птиченца бяха така любезни да разкажат на всеослушание, че всъщност тя се казва Николина.

Може би участничката във „ВИП Брадър” се срамува от реалното си име и затова е решила да си сложи това, за да се котира по-добре, но ако е така, не вярваме да си признае. По-скоро нещата стоят другояче. Kliuki.net разбра от анонимна читателка, че в тази работа пръст има майката на Никол. Елена е много амбициозна и дава мило и драго да прослави щерка си. Още от малка тя я тика към подиума и заради даденостите си момичето съвсем естествено беше забелязано от подходящите хора.

Малцина знаят, че Никол от дете е принуждавана да се учи за отличен, да ходи на уроци по гимнастика, балет, пиано, езици и дори като подрастваща тийнеджърка не е разполагала с много свободно време. После тя проби и в телевизията, а сега прожекторите се насочени изцяло към нея. Самата Никол споделя, че има цел да се развива в областта на икономиката, но като нищо славата да й завърти главата и да забрави за мечтата си.

Явно, че желязната ръка на мама се е намесила и за името, с което хубавицата е трябвало да блесне на екран. Когато Николина се е родила никой не е предполагал, че ще стигне до тук, но после нещата се преобърнали. Сега публиката я знае като по-модерното и благозвучно Никол. Няма съмнение, че освен всичко друго и я обича, защото според масовото мнение тя се различава от повечето млади девойки, които мислят само за пари, коли и мъже. А дали е точно така, времето ще

покаже…

източник: kliuki.net