Преслава умишлено се обръща в последния момент на кастингите “на тъмно”.

Вики Терзийска разкри игричките на  Преслава в “Гласът на България”. Певицата заподозря фолкзвездата, че хитрува. И наистина пайнерката се обръща в последния момент, като целта й е да заблуди останалите ментори. Често се случва да гледат един от друг и да се обръщат, когато всички вече са го направили. Преслава обаче е отчаяна, че почти няма уникални таланти в отбора си и прави всичко възможно, за да се сдобие с такива с хитринки и номера. Всичко това не остана скрито от Вики, която е много наблюдателна и бързо я разобличи.Гласът-на-България

“Кума Лисана”, така Вики нарече Преслава заради опитите й да ги заблуди. На фолкзвездата й липсва терминология и не знае как да коментира изпълненията на участниците. Затова повтаря само едно и също – как нещо не й достигнало. Това дори предизвика иронията на Миро, която я погна за семплите изказвания.

Няма спор, че Миро и Вики са си точно на мястото. Никак не е случайно, че много от талантливите участници избират именно Вики. В това отношение дори Миро не може да я конкурира, а за Преслава да не говорим.

От:Полина Ангелова

Източник:razkritia.com