25-годишен мъж всява ужас сред майките в Пловдив. Мирослав В. издебвал невръстни девойки и ги изнасилвал. Последното му зверство е от 23 февруари тази година. Тогава нападнал 17-годишната А. А, хванал я с едната си ръка през гърлото, с другата през кръста и я принудил да го удовлетвори полово с ръка.За подобна гавра законът предвижда от две до осем години лишаване от свобода. Образуваното по случая наказателно производство е в начална фаза на събиране на доказателства, казаха магистратите. Обвиняемият е задържан от наблюдаващия прокурор за 72 часа. pedofil

Магистратите са внесли в съда искане за постоянен арест. През 2012 г. районните магистрати са внесли обвинителен акт за извършените престъпления от Мирослав. Те са за хулиганство и причинени леки телесни повреди на друга непълнолетна – Б. А.

Момичето било нападнато през 2012 г. в парк Лаута. Мирослав я издебнал, докато тя тичала за здраве и я съборил на земята. След това започнал да я души.
Жертвата на изверга на няколко пъти спирала да диша, в един момент от устата й протекла кръв. Момичето успяло да се отскубне от нападателя, но Мирослав отново го догонил и пак го хванал. За щастие, девойката забелязала възрастна жена и започнала силно да вика за помощ. В този момент Мирослав се стреснал и избягал.

Източник:blitz.bg