Мазилото е част от серия на козметичен гигант

Крем против бръчки съсипа лицето на 66-годишна англичанка. Марийн Корал си закупила помадата от известна марка козметични продукти и съвсем естествено започнала веднага да го ползва. Още с първото намазване обаче лицето на жената се покрило с ужасяващи мехури и се подуло. Положението било толкова ужасяващо, че жената незабавно потърсила лечение от доктор. Въпреки професионалната намеса, възстановяването на Марийн отнело над шест месеца.jena

Жената е използвала три от прдуктите на известна френска марка козметика, които се продават свободно и на българския пазар. Оказало се обаче, че англичанката е получила жестока алергия от метилизотиазолинонът – вещество, което масово се използва в кремовете, душ геловете и други козметични продукти, за да удължи срока им на трайност.

Експерти обаче неведнъж алармират, че той е силно отровен и може да доведе до кошмарни последици както в случая с Марийн.

Англичанката споделя, че неведнъж е използвала кремове против бръчки, при това откакто е навършила 35 години. До момента обаче никога не е имала проблеми, а изтъква, че доста често сменяла марките производители. Продукти на въпросния френски гигант обаче използва за пръв път, предават от ПИК.

Източник:razkritia.com