Хората масово се оплакват от стоките, предлагани от немската верига

Столичанин се е натровил с кренвирши, закупени от Лидл. Лично потърпевшият се е оплакал, че заради некачествената стока, закупена от хранителната верига, е прекарал два дена в болница, където са му правени промивки на стомаха, научиха от агенция ПИК. Мъжът, чието име се пази в тайна, си купил кренвиршите от клона на Лидл, намиращ се в столичния квартал Люлин.lidl

Само два часа след като вечерял с тях обаче, потърпевшият усетил силни болки в корема и започнал да повръща. Мъжът незабавно отишъл в болница, където изследванията показали, че причината за неразположението са именно кренвиршите. Това обаче не е единственото оплакване на потребители по отношение на стоките, предлагани от немската верига.

В интернет форум млада майка се възмущава от мини чопър, закупен на промоция от Лидл. Кухненската машина обаче се оказала пълен боклук като не успявала да накълца на дребно дори нарязана глава лук. От Агенцията са се свързали с немската компания и по-точно с представителството им за България и очакват техния отговор на потребителските оплаквания.

Източник:razkritia.com