Мошеници смучат пари от името на Николета Лозанова в нета! Репортер на БЛИЦ засече профила-менте на звездата във Фейсбук, през който измамниците бяха започнали масирано да публикуват обяви за продажби.
Така се оказа, че водещата на “Поверително от NL” върти търговия на дребно като продава мебели на своя приятелка – чамова маса за 115 лева, гардероб, столове и т.н. Дори оставя телефон за денонощни контакти за търговията! 
Преди минути измамниците, които стоят зад въпросния профил, нагло постнаха и игра от името на Лозанова. В нея съпругата на Валери Божинов уж подканя феновете си – над 2300, да пускат от 10 до 20 есемеса с текст  MAD115M757408 на кратък номер 1927, като е посочено, че цената на едно съобщение е 10 стотинки.  
От името на звездата мошениците обещават три награди за есемесите: “1 – ва награда – Среща с мен в София. 2 – ра награда – 100лв. 3 – та награда -Афтограф и снимка с мен в София”.
Репортерът на БЛИЦ започна чат с мнимата Николета и след заплаха, че ще подаде сигнал в ГДБОП , профилът мигновено бе изтрит, пише блиц.
Ето разговорът между нашият репортер и мнимата Николета Лозанова:pari
– Това оригиналният профил ли е на Николета Лозанова! Съмнявам се с тези смс-и!
– Да оригиналния. 3дравейте има нов конкурс в който може да участва всеки. 1 – ва награда – Среща с мен в София. 2 – ра награда – 100лв. 3 – ра награда -Афтограф и снимка с мен в София. Трябва да пращате от 10 до 20 смс . Изпратете SMS с текст MAD115M757408 на кратък номер 1927 1смс = 10 Стотинки. Пишете ми за повече информация.
– Ще проверя тази работа. Много дребнаво ми се струва звездата Николета Лозанова да събира пари по този начин.
– това е конкурс
– Именно, именно…Конкурс, в който Николета Лозанова събира пари от смс-и и продава някакви дърварски мебели. Ето, сега ще пуснем този профил до ГДБОП в отдела за престъпления в интернет…..
-Омг
Още по време на краткия чат профилът на Николета Лозанова изчезна. Проверка на БЛИЦ показа, че водещата има между 70 и 100 профила във Фейсбук.

Източник:petel.bg