Идва летния сезон, през който всеки иска да покаже малко повече кожа, бронзов загар и модерна татуировка. Но не всеки се решава на перманентна татуировка, която да му остане за цял живот. Тук идва алтернативният вариант – временна татуировка с къна.
Временните татуировки с къна са истински хит по морето. В морските курорти дори не е необходимо да търсиш студио за татуировки. Достатъчно е да се разходиш по крайбрежната ивица и да си харесаш местенце да ти нарисуват временното тату. При това на едно столче на самата улица.tatuirowki

Така за само един сезон можеш да си направиш няколко и то различни татуировки, които след време се измиват.

Но замисляли ли сте се, че дори татуировките с къна могат да доведат до кожни екземи и дерматологични проблеми, които да ви остаят траен белег.
Всяка кожа е различна и няма как да бъдете сигурни дали къната и боите, които ще използват няма да ви причинят кожна алергия и дори разраняване на кожата.
Нашият съвет към вас и особено към младите които са почитатели на този вид изкуство по кожата, е – бъдете внимателни и ако е необходимо направете си тест преди да се решите да си направите временна татуировка с къна.

Източник: mamita-bg.com