Който си покаже цялата анатомия на плажа, ще олекне с тлъста глоба!

Времето се стопли и плажовете вече са пълни с хора, които искат да хващат красив тен.

Но не всички са толкова щастливи и доволни от летуващите по плажа.

В момента религиозните общности от Бургас са обявили война  на нудистите и на жените помонокини по централния плаж на Бургас.

Представители на православните, протестански и католически групи в Бургас са депозирали писмо в Община Бургас,  което са разпространили и чрез медиите.

Те искат строги мерки за дисциплина на плажа и солени глоби на онези, които плажуват по монокиниили без бански.

monikini

За да бъдат изпълнени техните искания, те са направили предложение да бъде добавен текст към действащата в момента Наредба за опазване на обществения ред, която важи за територията наБургаската община.

По принцип  е добре да има морал и норми на морално поведение! В същото време трябва да има места, на които хората, които искат да получат тен  по цялото тяло да го сторят. Заградени територии, както беше преди много години.

Имаше обособени места на плажа за мъже и жени нудисти, но те бяха скрити зад високи метални плоскости, а когато отиваха да се къпят,  обличаха бански.

Но от религиозните общности могат да направят и  друго полезно нещо!  Да се молят хормоните да изчезнат от човешкото тяло, за да не създават излишни проблеми на хората. Така няма да има се/ксуален тормоз, насилени жени и малки момичета, пед/офилия, изневяра, СПИН и венерически болести,  и други проблеми, породени от първата чакра на човека!!!

Източник:chudesa.net