“И вие сте част от престъпната клика на Борисов и Цветанов”, заяви Волен Сидеров в ефира на телевизията

Лидерът на “Атака” Волен Сидеров продължава със скандалните обвинения. Депутатът разбуни духовете с гостуването си в ефира на Нова телевизия тази сутрин. Сидеров обвини водещите на сутрешния блок, че изпълняват поръчки на бившите управляващи от ГЕРБ и затова представят само тяхната гледна точка към нещата. Лидерът на “Атака” е категоричен, че върху него е упражнявана цензура от страна на телевизията.

“Очевидно и вие сте част от престъпната клика на Бойко Борисов и Цветан Цветанов.”, заяви Сидеров към водещите. Любопитното е, че думите му веднага получиха учудващо широка подкрепа от страна на зрителите. volen4oГоляма част от интернет потребителите се изказаха в негова защита, твърдейки, че действително лица, близки до ГЕРБ са изкупили значителен дял от националната медия, за да могат да противостоят на ТВ7, където опитът им за подкуп се оказал несполучлив.

Естествено, сред форумци имаше и недоволни от поведението на Сидеров пред камерите и от факта, че водещите не са се опитали по никакъв начин да пресекат скандалните му твърдения.

Освен обвиненията в купуване на журналистическо мнение, Сидеров се нахвърли на Борисов, че е подкрепил партията на Касим Дал, която е изцяло турска. И добави, че ДПС отдавна не са инструмент на Анкара за влияние в България.

Източник:razkritia.com