“Ще хвърляме камъни,  ще мятаме домати и яйца по офисите на БНТ, bTV, Нова тв и Канал 3, защото явно така трябва да се прави и  полицията поощрява хулигански прояви и не им пречи”, каза Волен Сидеров.

Той заяви, че протестите у нас  не са мирни и симпатични, както ги нарича президентът и самите протестиращи, а са вандалски. Хората, които сутрин обграждат парламента  са купени, категоричен е лидерът на Атака, който поведе шествие от свои симпатизанти. Начело са и всички депутати. Те носят плакати “Не искаме ГЕРБ да се връща на власт”.То стигна до “Орлов мост” и ще продължи по Цариградско шосе. Движението  в посока Плиска е спряно, а в обратната посока се регулира от полицаи с палки.

vs

С полицейска палка днес Сидеров се появи на заседанието на парламента. В началото всички мислеха, че е за самоотбрана, но по-късно той обяви, че е символ на самоуправството в държавата, където на всеки, който му платят, започва да хвърля предмети по другите. Атакистът припомни, че най-младият му депутат бе ранен още на първия ден от протестите. Ние не искаме омраза, не искаме агресия, искаме ръст в икономиката и по-високи доходи за хората, заяви Сидеров.
По пътя обаче недоволни граждани освиркаха атакистите и крещяха – “Нещастници!”.  Мъж показа среден пръст на протестиращите. Волен се развика да го арестуват, но полицията не го направи. Започване граждански арести, заяви той и обеща, че групата на Атака ще е всяка вечер на Орлов мост и ще посочва на полицаите нарушителите на реда. Ако те не бъдат арестувани, кадрите с платените агресори ще се показват по телевизия “Алфа”, а журналистите ще дирят самоличността на вандалите и ще разследват кой им е платил.
Източник:skandalno.net