Семейство Макаби, неочаквано загубило своя почти 7-годишен син Николас, са повече от сигурни, че са видели отново детето си след неговата смърт, пише за шокиращия случай blitz.bg

Малкото момче загива внезапно през месец май тази година, след като опустошително торнадоудря училището му, в което по същото време той има занимания, разрушавайки го буквално до основи.

На 4 юли обаче се случва нещо, което никой дори и не предполага, че е възможно. Всичко започва, след като братовчедката на загиналия Николас, Мадисън, е снимана в градината, докато си играе с един бенгалски огън, който държи в дясната си ръка.dete

Когато обаче виждат снимката, нейният баща буквално остава шокиран и незабавно се обажда на родителите на своя покоен племенник, за да им я покаже.

Оказва се, че на снимката освен малкото момиченце по необясним начин е запечатан и образът на Николас, който се вижда зад гърба на братовчедка си. Той е облечен в същата тениска с логото на училището си, с която е и погребан от своите родители.

Скептици обаче не закъсняват да охладят вълнението на близките, заявявайки, че вторият образ е отново на малкото момиче, получен заради движението на мобилния телефон в ръката на снимащия.

Източник:chudesa.net