Поредна мистерия в града

Три оранжеви огнени кълба за пореден път осветиха небосклона на Добрич и облъчиха града с мека светлина. Трите НЛО и преди са плашили града, чиито жители дори се шегуват, че са свикнали на гледката с пламтящите кълба – пише „България днес”.
Изданието припомня, че още в края на месец май жена сподели с Мрежата на обединените уфолози в България, че е видяла огнено НЛО над Добрич. nloНяколко седмици по-късно гражданка, представила се като Митева, споделила своите наблюдения.„И ние с мъжа ми видяхме същото НЛО – оранжево на цвят да кръжи над града. Чудя се какво ли искат да ни кажат извънземните…” – пише свидетелката до сайта на уфолозите. „Честно казано, не се уплаших, но ми стана неприятно. Имах усещането, че сме наблюдавани” – споделя Митева. Тя описва сферата като огромна оранжева топка с доста интензивен и ярък цвят. Летящата чиния пулсирала, като на големина била колкото Луната във въпросната нощ.

След като летящата чиния изчезнала от погледа им, мъжът на Митева й обяснил, че не за първи път вижда НЛО над Добрич. Той ги е забелязвал и друг път, докато пушел през нощта на терасата на жилището им на ул. „Дунав” в града.

Източник:razkritia.com