Същинско еротик-шоу се разиграва в пределите на „ВИП Брадър“. Когато Лияна започна да слага повече дрехи върху себе си, Златките  имат поле за изява на пищните си форми, а Станка неволно показа бельото си, видя HotArena.net.

 

Великите сили в момента не са на страната на Лияна. Тя е получава ножове в гърба от човека, от който най не й се искаше – Тервел. Тъй като той, Ирина Флорин и Ваня Червенкова са полицаи в Къщата в най-новата мисия, се налага постоянно да бди за нарушения, пише в. „България Днес.“

ga6ti

Когато има „неразрешено пушене в тоалетните“ първата заподозряна е фолк певицата. Наложи се да се кълне в детето си, за да накара органите на реда да й повярват.

 

Станка Златева също се закле „медал да не вземе“ ако е пушила, макар че всички знаят, че тя е непушач.

 

Русата Златка реши да потренира, а Мариан Кюрпанов постоянно е наоколо й. Синьото й оскъдно костюмче добре показваше подскачащия силикон, когато плеймейтката крачеше по ходещата пътека.

 

Златното момиче Станка пък трябваше да отиде до изповедалнята, а според правилата на новата мисия, това трябва да стане с кълбо напред. При извършването на „процедурата“ гащите на Златева се смъкнаха и заблестяха червените й прашки.

Източник:hotarena.net