Сергей Станишев разкри мистерията относно близостта на Бойко Борисов и Цветан Цветанов – те са като сиамски близнаци

Сергей Станишев разкри мистерията относно близостта на Бойко Борисов и Цветан Цветанов – те са като сиамски близнаци. Разликата между тях обаче, каза още червеният лидер, се изчислява на три години затвор, тъй като за бившия премиер се „полагат” 8 г. зад решетките, а вътрешният министър ще постои „на топло” 5 г. Това каза в Разград Станишев, цитиран от Dnes.bg.

Сергей Станишев не пропусна отново да подчертае дебело, как за четири години управление ГЕРБ не са свършили нищо, освен да са се занимавали с интриги и подслушвания. Той заяви категорично, че управляващите са разрушили държавата.

Cvetanov_Borisov_22Червеният лидер подчерта, че Борисов и компания са излъгали българския народ, като са обяснявали, че всичко ще си плащат от собствения джоб. Но какво се оказва, че НАП и Министерството на финансите, в условията на криза, са си раздали бонуси в размер на 170 млн. лева. А пари за майките и пенсионерите отново няма.

Станишев допълни още, че никой здравомислещ политик – без значение дали е ляв или десен, няма да поиска да се коалира с ГЕРБ. Социалистите ще направят правителство със своя мандат, каза още лидерът на столетницата, като се търси широка подкрепа. Но в никакъв случай няма да се допусне изпадането в нова криза, която да доведе до нови избори на есен.

Написана от: Калинка Петрова

Източник: chudesa.net