Мистерията свърши, след като  лъсна истинската същност на “великия” Лютви Местан

За Лютви Местан, който изгря на голямата сцена, след като Ахмед Доган се оттегли от активната политика, можем да прочетем в Уикипедия.Който реши да положи усилия и  да отвори този толкова полезен сайт, ще забележи, че там не се споменава нищо особено за годините на възродителния процес.

Но пък немирни журналисти от offnews.bg и от pressadaily.bg са се изпотили, докато  ровят в не толкова далечното минали и са открили доста интересни снимки.

Ще продължи ли и сега Лютви Местан да се прави на светец и света вода ненапита, постоянно да напада ГЕРБ и Бойко Борисов, да говори просто лаф да става, за да си пише политически актив?volen-mestan

Но изглежда лицето Лютви Местан е забравило онези години, когато е било Владимир Зидаров от групата на СДС, как се е бунтувало и се е борило за някаква по-справедлива кауза.

А какво прави сега? За справедлива кауза ли се бори или просто да бъде част от политическия елит на България???

Или иска да ни превърне в провинция  на днешна Турция, по примера на историческата действителност от преди 140 и повече години назад във времето???Няма да говорим повече. Прилагаме доказателствени материали, а всеки който проявява интерес, нека да ги разгледа, да ги проучи, да си направи изводите и сам за себе си да реши.Сега Лютви Местан е в позиция да защитава кабинета Орешарски, след като проведат партийно събрание в София.Прави са старите хора, които казват, че политиката прилича на жените с най-древната професия!

Източник:chudesa.net