Компанията Haya Labs е водещ производител и дистрибутор на добавки за здраве и красота с високо качество. Тя започва работа в САЩ и от създаването си гради успешен имидж и репутация със своя професионален подход. На потребителите се предлага голям набор от натурални екстракти и различни хранителни добавки с доказан ефект. Именно тази компания продава най-много витамини. На Вашето внимание ще предложим витамини формула за мъже и витамини формула за жени на HAYA LABS.

1. Витамини за мъже HAYA LABS food based mens multivitamin – това е формула, която е съставена от всички важни витамини и минерали. Те гарантират правилното функциониране на мъжкото тяло и доброто състояние на имунната система. Съставките не са преработени, богати са на антиоксиданти и успешно изхвърлят свободните радикали от организма. Формулата е разработена, така че да покрива всички дневни изисквания на един мъжки организъм.

haya labsНабавя всички важни витамини и минерали. Подсилва съпротивителната сила на организма, подпомага справянето със стреса. Единственото, което трябва да направите е да приемате по 1 таблетка дневно с храна.

2.Витамини за жени HAYA Labs food based womens multivitamin – това е формула, която събира в себе си всички най-важни минерали и витамини за една дама. Подпомага водене на активен начин на живот, което е доста изтощаващо. Спира лишенията на организма от ценните за него вещества, като набавя дневната доза от витамини и минерали за жени.

Всички съставки на този комплекс са билкови и непреработени. Поддържат работата на женската имунна система. Намаляват вредите от неправилен начин на живот. Тонусът, концентрацията и кондицията Ви ще са на едно по-високо ниво. Всичко това е постижимо само с прием на 2 таблетки дневно.

Haya Labs е марка, която разполага с голям набор от сертификати за качество на работата си, които гарантират чистотата на готовия продукт и материалите вложени в него. Освен тези два популярни комплекса витамини и минерали за мъже и жени, компанията предлага още над 300 продукта на билкова основа.

Всички продукти на марката Haya Labs можете да закупите от магазин за хранителни добавки БГ Фитнес! Подаряваме Ви 5% допълнителна отстъпка с промо код 5555 при завършване на желаната поръчка!