Попфолк звездата Галена призна за пореден път, че с мъжа си Галин действат за второ бебе. Към момента работата все още не е станала, но според предварителните заявки, мечтата им ще се сбъдне в период от две години. Певицата е сигурна, че второто ѝ детенце също ще бъде момче, въпреки че си мечтае за една малка и сладка дъщеричка.

„Просто съм мъжка майка, усещам го и го знам. Когато първия път разбрах, че ще е момче се почувствах много разочарована, но това беше само докато Стефан се роди. Сега съм най – щастливата жена на света и той е единственият, който ме кара да се усмихвам въпреки всичко станало през деня”galena

Галена не отрече, че при старта на кариерата си е влагала всичките си усилия в работата, като често е престъпвала прага на допустимото. Извинява се с желанието да пробие на сцената и да се задържи отгоре, още повече, че у нас няма как да станеш известен, без да се забъркаш в скандал.

След раждането на Стефчо обаче умишлено намалила темпото, за да има повече време за него. Независимо колко е изморена и колко път е минала, винаги намира възможност да си поиграе с него, като в същото време не забравя да възнагради търпението и на мъжа си Галин. На всичкото отгоре отскоро е започнала да учи английски.

Източник:skandalno.net