georgihristov_1

Големият български певец Георги Христов не успя да сдържи нервите си и този път изригна. Повод бе загубата на Елица и Стунджи на тазгодишния конкурс Евровизия 2013, за което Христов написа и изпрати възмущението си в официално писмо до медиите.

“Аз съм българин. Обичам България. Но не обичам ръководещите институциите боклуци да ме представляват. Срамувам се от отвратителната песен на Елица и Стунджи за „Евровизия”, категоричен е изпълнителят на “Черно и бяло”.

„Срамувам се, когато простите хора си повярват (изключвам Стунджи). По-безсмислено, ненужно и самодейно представяне

от това направиха само всички останали представители на България в „Евровизия” до днес. Но те не са виновни. Виновни са единствено и само тези, които са ги пращали и ги пращат. Въпреки, че не смятам, че „Евровизия” е някакъв критерий за качество. Моите адмирации за песента на Македония и Азербайджан – 2013 (без Есма Реджепова за Македония)“, пише още певецът в писмото си.

Припомняме, че Елица Тодорова и Стоян Янкулов, които през 2007 година се класираха на престижното 5-о място на Евровизия, тази година отпаднаха още на полуфинала.

Българската песен “Само шампиони” не успя да събере достатъчно от гласовете на европейските зрители, за да се класира сред победителите на втория полуфинал на песенния конкурс Евровизия 2013.

източник: pravda.bg