Цветанов захапа лидера на ДСБ за здравето и кризисния PR!

Зам.-председателят на ГЕРБ и бивш вицепремиер Цветан Цветанов пожела на Иван Костов здраве и никога да не влиза в болница с диагноза сърдечни проблеми.

Цветанов даде отговор на всички критики на лидера на ДСБ към кабинета на Бойко Борисов – „Всеки път, когато Костов сипе обвинения по ГЕРБ, значи сме си свършили работата добре“, смята той.cvetan_cvetanov2

Вторият в ГЕРБ смята обаче, че Костов никога няма проблеми със сърцето, защото не си е слагал на сърце проблемите на хората.

„Очевидно е, че Иван Костов много добре познава похватите на кризисния PR и все по-очевидно става, че съди по себе си. Всички помним бомбичката край дома му в Драгалевци“, коментира още Цветанов, цитиран от агенция „Фокус“.

Той призова Иван Костов, БСП и ДПС да спрат да притискат служебното правителство и да оказват политически партиен натиск.

„Те имаха възможност да съставят кабинет, можеше вече да са управляващи, да са увеличили доходите на хората, Станишев да е разкрил 250 хиляди нови работни места, да е намалил цената на тока и спокойно да прилага 100-те си антикризисни мерки“, добави още бившият вицепремиер.

Източник:inews.bg