Бойко не ще записани в бюрото по труда бивши депутати в листата за изборите

ГЕРБерите се оказаха безжалостни към своите хора!

От партията на Бойко няма да толерират грам тези от своите, които позорят Генерала, за да не изпуснат кирията! Става въпрос за тези бивши депутати, които не изтърваха възможността и хукнаха да се записват на трудовата борса.

df32d42f788c1d9c6a81a727dadbcad3_400x300Тези, които се редят за социални помощи, мигом отпадат от листите на партията за 42-рото Народно събрание, четем в “Стандарт”.

Структурите на партията по места реагирали като ужилени на големия брой публикации и злобните коментари по форумите. Хората масово недоволстват срещу депутатите, които не искали да им прекъсват социалноосигурителните права, а всъщност става въпрос за приятната сумичка от 1100-1200 лв. обезщетение на месец.

Това не е незаконно, но не е морално, затова например провинените пловдивски бивши избраници Величка Шопова и Зоя Георгиева ще видят парламента отвътре, ама друг път.

Освен това ГЕРБерите се събудиха и дума не дават да се издума за Лъчезар Иванов заради постоянните скандали около името му. Другата „персона нон грата” е Геновева Алексиева.

Този уикенд Бойко Борисов и заместникът му Цветан Цветанов ще редят листите. Знае се, че бившият премиер ще води ГЕРБерите в 25-и район в столицата. Там е родната му Банкя. Там ще се бори пряко с червеният лидер Сергей Станишев.

Написал: Надежда Димитрова

Източник: razkritia.com