Gogo_TonikaЗвездата от Фамилия Тоника Гого Найденов вече е в критично състояние. Певецът се бори с коварното заболяване вече цели 3 години, но без резултат. Лекуващите го медици преминаха през знайни и незнайни диагнози и лечения, но така и не успяха да установят какво точно е заболяването на Гого.

За тези 3 години той обиколи много на брой лечебни заведения по целия свят, като стигна дори до Китай, но и там не успяха да му помогнат. Към момента съпругата му Ева не позволява на никой от близките и приятелите им да припари до съпруга й, тъй като състоянието му се влошава светкавично бързо и по думите й той просто „Не е за гледане!”, пише БЛИЦ.

От есента певецът се е влошил още повече. Той е спрял да се храни и е само на легло. Единственото, което все още го крепи са системите, които ежедневно преливат хранители вещества в тялото му по венозен път и медицинските лица, които го посещават, за да му правят масажи, които да спомагат за кръвообращението. Лекуващите лекари са посъветвали Ева, че е най-добре Гого да постъпи в болница, но тя е отказала, като е заявила, че сама ще се грижи за съпруга си.

Близки до семейството разкриха, че в последно време Гого е загубил много килограми и в момента тежи около 40 кг.

източник: razkritia.com